Nieuw! RCF Evox geluidssysteem

geluid, installatie, zanger, keyboard, entertainer, hugo, rcf, evox 8

Livemuziek Van Hugo Klinkt Nu Nog Beter!

Om u een steeds beter product te kunnen aanbieden investeren wij regelmatig in de modernste en nieuwste apparatuur om zo het allerbeste op het gebied van entertainment en livemuziek te kunnen bieden. Een belangrijke factor in dit geheel is uiteraard het luidsprekersysteem. Hugo werkt met 2 eigen geluidssets. Voor de 'grotere' evenementen beschikken wij nog steeds over een fantastisch TW-AUDiO set. Sinds afgelopen week is ons 'kleine' ElectroVoice geluidsset vervangen voor een gloednieuw RCF Evox 8 PA-systeem. Dit systeem is geschikt voor party's tot ca. 150 personen. Het Evox-8 luidsprekersysteem maakt gebruik van een zgn. line-array principe. Hierdoor is het mogelijk een groter bereik te creëren met minder vermogen. Bovendien is de spreiding van het geluid vele malen beter dan bij conventionele speakers. Achter in de zaal of aan de zijkanten wordt vrijwel hetzelfde geluid waargenomen als vooraan. Het grote voordeel is dat iedereen, ongeacht de positie ten opzichte van de luidsprekers, een optimaal geluid zal ervaren. Bovendien wordt het publiek die dichter bij de luidsprekers zitten niet 'weggeblazen'. 

Een ander bijkomend voordeel is de compactheid van het systeem. De slanke 'zuil' luidsprekers vallen bijna niet op. Dus geen grote en lelijke luidsprekers meer in uw mooie locatie. Daarmee voldoet Hugo aan de wens van veel trendy bars, restaurant en exclusieve party locaties! Een prachtig, warm geluid met een optimale spreiding zorgt ervoor dat u prima elkaar kunt verstaan tijdens iedere gelegenheid zowel zakelijk als particulier. Maar wanneer het feest erom vraagt kan ook het 'dak eraf'! Maar altijd met een prettig (niet schreeuwerig) geluid. 

geluidsinstallatie, zanger, entertainer, one-man-band hugo,

 

 

 

 

 

- Line Array luidspreker systeem

- 1400 watt (totale set 2800 watt)

- 128 dB max. SPL

- Frequentie bereik: 40 Hz - 20 kHz

- Spreiding 120 x 30 graden

- Klasse D eindversterkers

- Bi-Amplified
- DSP processor voor EQ, cross-over, limiter etc.

- 8x 2", (1.0 v.c.) ultra compact top luidspreker

- 12" (2.5 v.c.) Woofer

Reactie schrijven

Commentaren: 0