Achtergrondmuziek Sfeervolle Live Muziek

Achtergrondmuziek 

Sfeervolle live muziek, op de achtergrond. Als kleuring van uw receptie, diner of business-evenement. De muziek is wel aanwezig maar absoluut niet overheersend...!

 

De juiste entourage voor uw event
Het is niet alleen de achtergrondmuziek die Hugo tot in de perfectie verzorgt, maar ook de presentatie en de aankleding...

 

Muzikaal visitekaartje
Hugo is hét muzikale visitekaartje tijdens uw party, receptie of evenement. Met zijn muziek zal hij uw party extra allure geven...

 

 

 

 

achtergrondmuziek, sfeermuziek, live muziek, pianist, zanger, rotterdam

Achtergrondmuziek Voor Uw Diner, Receptie, Diner-Dansant of Business-Event

Achtergrondmuziek bij uw diner, receptie of Business-Event? Aan achtergrondmuziek mag u best hoge eisen stellen. Uw gasten komen uiteindelijk niet naar een concert... HUGO's One-Man-Band is gespecialiseerd in het verzorgen van deze muziek. Hij serveert smaakvolle live achtergrondmuziek op het juiste volume. Live achtergrondmuziek geeft nét dat beetje extra caché aan uw bijeenkomst. Muziek waarbij u kunt praten, muziek om heerlijk naar te luisteren... Bovendien zorgt achtergrondmuziek voor een relaxte en prettige sfeer, waarin u en uw gasten zich beslist thuis zullen voelen. Hugo heeft een schat aan ervaring en verzorgt gepaste muziek op de achtergrond, maar zeker niet slaapverwekkend. Kortom, wanneer muziek wel gewenst is, maar zeker niet de boventoon moet voeren dan kiest u voor achtergrondmuziek verzorgt door Zanger & Keyboard-Entertainer Hugo.

Sfeervolle Muziek Op De Achtergrond

Ook voor achtergrondmuziek beschikt Hugo over een veelzijdig en gevarieerd repertoire. Jazz en easylistening songs uit het 'American Songbook', geladen ballads, maar ook evergreens en tijdloze popsongs passeren de revue. Muziek die in het teken staat van het evenement en die bijdraagt tot de juiste sfeer. Achtergrondmuziek die niet zal overheersen want het bescheiden volume staat een gesprek tussen u en uw gasten beslist niet in de weg.  Dit is mede te danken door gebruik te maken van een zeer compacte, gerenommeerde top-klasse geluidsinstallatie. Hierdoor blijft het geluid zeer 'vriendelijk' en door veel aandacht te besteden aan het afstellen van deze apparatuur, kunnen wij u achtergrondvolume garanderen. Menige opdrachtgever heeft verrast gereageerd op de combinatie van een hoogwaardig geluid op een achtergrondvolume. Bovendien maakt Hugo gebruik van zeer compacte, slank en mooi vormgegeven speakers. Zo ziet de totale opstelling in een chique omgeving er ook goed uit.

Feestelijk Afsluiten? Een After-Party Indien U Wenst!

Achtergrondmuziek maar toch een kleine after-party? Uiteraard is dat geen enkel probleem. Indien u het wenst kan de muziek wat meer 'aanwezig' zijn voor een gezellige afsluiting. Wat is er leuker om ter afsluiting van een diner of receptie nog even een dansje te wagen? Nog even een klein feestje te hebben zodat uw gasten met dat Feel-Good gevoel huiswaarts keren? 
Juist dan is het een groot voordeel dat u heeft gekozen voor HUGO's One-Man-Band want deze allround muzikant en zanger kan net zo aanwezig zijn als u wenst... Moeiteloos treed hij muzikaal meer op de voorgrond en zorgt hij voor een feestelijke sfeer en een mooie afsluiting van uw feest. Natuurlijk alleen wanneer u dit aangeeft! 

Boek Vandaag Nog Beste Achtergrondmuziek Voor Uw Party!

Kortom boek HUGO's One-Man-Band voor al die gelegenheden waar live muziek wel gewenst is, maar niet de boventoon moet voeren. Dat is achtergrondmuziek met een hoofdletter A! Als geen ander weet Hugo dat uw gasten een gesprek willen voeren en dat de muziek puur dient als 'kleuring' van uw gelegenheid. Uiteraard is de muziek wel aanwezig, maar zeker niet overheersend. De achtergrondmuziek van HUGO's One-Man-Band zal uw party extra allure geven. 

 

Maak uw wensen kenbaar, wij vragen slechts een moment van uw kostbare tijd om uw wensen te bespreken. U kunt ons, uiteraard geheel vrijblijvend, 7 dagen per week overdag en 's avonds bereiken op: 010-786 49 20 of 06-28 47 16 13

Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van het contactformulier op de contactpagina of ons direct een e-mail sturen.