Muziek En Entertainment Voor Bedrijfsfeest

Muziek voor uw bedrijfsfeest

Live Muziek creëert een aangename en sfeervolle ambiance bij ieder zakelijk evenement...

 

Business-events

Sfeervolle Live muziek wordt door uw gasten en relaties ook zeer gewaardeerd bij een jubilaris, recepties, openingen en productpresentaties...

 

Muziek en zaken doen gaan prima samen

Live muziek zorgt voor een relaxte en fijne sfeer tijdens uw netwerkborrel, beurs of presentatie...

live muziek, pianist, zanger, bedrijfsfeest, personeelsfeest, business-event, zakelijke evenementen

Bedrijfsfeest Of Zakelijk Event? Live Muziek Mag Niet Ontbreken

Organiseert u een bedrijfsfeest, jubilaris, netwerk-, oud- of nieuwjaarsborrel? Of is er binnen uw bedrijf een andere gelegenheid om het glas te heffen en iets te vieren zoals een opening, productpresentatie of een personeelsfeest? Tijdens een bedrijfsfeest mag gepaste live muziek natuurlijk niet ontbreken. Als zanger en keyboard-entertainer heeft Hugo meer dan 25 jaar ervaring in het verzorgen van live muziek, ook voor zakelijke evenementen en bedrijfsfeesten. Door zijn enorm scala aan repertoire, flexibiliteit en aanpassingsvermogen is Hugo bij uitstek dé muzikale entertainer voor uw bedrijfsfeest of business-event. Live muziek creëert een aangename en sfeervolle ambiance. Natuurlijk is het volume aangepast aan de situatie dus nooit te hard.

Live Muziek En Entertainment In Het Teken Van Uw Zakelijk Event

De markt trekt weer aan en bij meer en meer bedrijven mogen speciale gebeurtenissen weer gevierd worden. Of het nu gaat om een opening, jubileum, productpresentatie, oud- of nieuwjaarsborrel. Ook bij uw zakelijke gelegenheid zal gepaste live muziek gewaardeerd worden door uw aanwezige gasten en relaties. Als zanger kan Hugo een optreden verzorgen van 1x of 2x 30 minuten, ideaal als muzikale onderbreking van uw zakelijke evenement. Uiteraard selecteert hij hierbij een repertoire wat in overeenstemming is met uw wensen of het karakter van uw zakelijke bijeenkomst.
Daarnaast is Hugo ook te boeken als pianist / zanger waarbij hij, door gebruik te maken van de modernste apparatuur, kan klinken als een complete band. Bescheiden op de achtergrond met fijne jazzy- en easylistening muziek, ideaal voor recepties, zakelijke borrels, jubilarissen etc. Maar ook meer op de voorgrond voor uw feestavond of personeelsfeest met een swingende 'Sing-A-Long' piano-party waarbij dansen, feesten en meezingen slechts enkele ingrediënten zijn. Dat bedoelen wij met veelzijdig!

Muziek En Zaken Doen Gaan Prima Samen

Zaken doen en muziek gaan prima samen! De relaxte 'grooves' op de achtergrond tijdens uw business-event, netwerkborrel of zakelijke bijeenkomst geven een gezellige sfeer en passen goed op de achtergrond. Daarom zal de muziek een gesprek met elkaar niet in de weg staan, integendeel het zorgt voor een informele en ontspannen sfeer. Mede hierdoor is Hugo een graag geziene muzikale gast op beurzen, netwerk evenementen en gala's. 
Kortom, wanneer u gepast live entertainment zoekt voor een bedrijfsfeest of een business-event dan bent u bij Hugo aan het juiste adres. Maak uw wensen kenbaar, wij vragen slechts een moment van uw kostbare tijd om uw wensen te bespreken. U kunt ons, uiteraard geheel vrijblijvend, 7 dagen per week overdag en 's avonds bereiken op: 010-786 49 20 of 06-28 47 16 13

Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van het contactformulier op de contactpagina of ons direct een e-mail sturen.