Live Muziek Voor Jullie Bruiloft Of Trouwfeest

Jullie gaan trouwen... Alvast gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Muziek is een onmisbare factor tijdens een bruilof. Muziek is emotie, muziek zegt meer dan 1000 woorden. Daarom kiezen steeds meer bruidsparen voor live muziek tijdens de ceremonie, receptie en het diner. Ook voor de feestavond wordt er weer steeds vaker voor 'live' muziek gekozen. Juist bij live muziek wordt er meer emotie en beleving ervaren dan bij een DJ. Voor veel aanstaande bruidsparen is het echter een lastige keuze: wordt het een DJ of toch live muziek voor hun bruiloftsfeest, receptie of diner? Natuurlijk, een paar cd-tjes opzetten kan iedereen... Maar jullie bruiloft moet toch bijzonder worden? En zeg eens eerlijk... Wat is er nou leuker dan jullie mooiste dag te laten omlijsten met lekkere live muziek?

Allround Muziek Voor Jullie Bruiloft, Allround En Betaalbaar

Als zanger maar ook als avondvullende One-Man-Band biedt Hugo exclusieve, maar betaalbare, live muziek voor bruiloften en trouwfeesten. De vetste 'Good-Old' Dance Classics zorgen voor een aha-erlebnis bij jullie gasten. Dansen en swingen op vette disco en soul. Kijk niet gek op wanneer er feestgangers 'uit hun dak gaan' op foute nummers! Er wordt stevig meegezongen op de grootste Nederlandstalige hits uit het Nederpop en Nederfolk repertoire. Natuurlijk mag een lekker foxtrotje ook niet ontbreken evenals de 'golden-oldies' voor opa en oma. Veelzijdigheid en een schat aan ervaring zorgen ervoor dat Hugo als live artiest de ideale en betaalbare act is voor jullie bruiloft. Een ander bijkomend voordeel: Hugo kan net zo aanwezig zijn als jullie willen. Op de achtergrond indien het wat rustiger moet en ideaal is voor jullie receptie of diner en juist op de voorgrond indien het een knallende party moet worden. Bovendien regelt u het complete entertainment bij één partij. Direct persoonlijk contact en duidelijke afspraken. Inclusief professioneel licht en geluid op locatie. Dit alles voor een scherpe prijs!

Laat Van Jullie Horen!

Hugo is als fulltime professionele artiest 24/7 beschikbaar. Als zanger of met een avondvullende one-man-band of duo. Kleinschalig of tot een complete thema- of dinnershow. Vrijwel alles is mogelijk! Ieder feest of evenement vraagt om zijn eigen aanpak, het is dus eigenlijk maatwerk. Via deze website proberen wij jullie zo goed en uitgebreid mogelijk te informeren. Jullie hebben ongetwijfeld nog vragen... Kijk even op de speciale pagina's met 'vragen over het boeken van een artiest' of bij 'vragen over een optreden'. 

Het boeken van een artiest of livemuziek is voor jullie waarschijnlijk geen dagelijks werk. Schroom niet om ons te bellen met vragen, suggesties of wat dan ook. Wij staan, uiteraard geheel vrijblijvend, graag klaar om vragen te beantwoorden. Maak jullie wensen kenbaar en we gaan op zoek naar fantastisch entertainment wat aansluit bij deze bijzondere dag in jullie leven. Door jarenlange ervaring kunnen wij duidelijk en helder advies geven zodat jullie naar de muziek geen omkijken meer hebben!

Wij zijn 7 dagen per week, overdag en 's avonds bereikbaar op: 010-786 49 20 of 06-28 47 16 13 of stuur ons direct een e-mail.

Een contactformulier staat op onze contactpagina


Ceremonie

Live muziek maakt jullie trouwceremonie nog exclusiever en geeft juist die persoonlijke touch. Als zanger kan Hugo tijdens de ceremonie op verschillende momenten zorgen voor een mooie muzikale onderbreking. Deze momenten worden zorgvuldig gekozen evenals het repertoire. Natuurlijk zijn er tal van liedjes die uitermate geschikt zijn voor een huwelijksceremonie. Uiteraard kunnen jullie een keuze maken uit het repertoire of bekijken we samen, indien mogelijk, of jullie verzoeknummer passend is en in het repertoire kan worden opgenomen..............

muziek, bruiloft, ceremonie, live muziek

Receptie / Diner

Hugo is dé artiest bij uitstek tijdens jullie trouwreceptie of trouwdiner. Tijdens de trouwreceptie of het diner is sfeervolle live muziek een bijzondere aanvulling en onmisbaar voor dát stukje extra sfeer. Live muziek tijdens jullie trouwdiner of receptie brengt niet alleen ambiance, maar denk ook eens aan speciale momenten zoals het toastmoment of het aansnijden van de taart. Wat is er mooier dan dat te laten begeleiden door een prachtige song? Vaak hebben jullie gasten elkaar ook een tijd niet gezien of gesproken, gedurende de receptie wordt er veel gepraat..............   

muziek, bruiloft, receptie, diner, live muziek

Feestavond

Wanneer jullie kiezen voor een meer 'traditionele' invulling van jullie trouwfeest met live muziek, dan is HUGO's One-Man-Band beslist een aanrader. Hugo speelt en zingt live een enorm breed repertoire. Ondanks dat het hier gaat om een 'een-mans-band' concept klinkt Hugo als een volledige band. Een swingend optreden is gegarandeerd tijdens de feestavond! Voor iedereen die twijfelt tussen een DJ en live muziek is er ook een mogelijkheid om Hugo als zanger te boeken in combinatie met een DJ..............

muziek, bruiloft, feestavond, live muziek

Huwelijks Jubileum?

Uw huwelijksjubileum 12½, 25, 40 of 50 jaar getrouwd? Uw huwelijksjubileum mag gevierd worden! Een receptie, diner, brunch of een gezellige feestavond? Hoe u dit jubileum ook wilt vieren, live muziek is onmisbaar. Vier uw huwelijksjubileum samen met familie, vrienden en live muziek van Hugo. 

Klik hier voor muziek tijdens uw huwelijksfeest: 12½ jaar getrouwd, 25 jaar getrouwd, 40 jaar getrouwd, 50 jaar getrouwd