Contact & Boekingen

Wilt u uw feest of evenement professioneel en vakkundig laten omlijsten door sfeervolle live muziek? Neem dan gerust, uiteraard geheel vrijblijvend, contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar om de mogelijkheden van Hugo als zanger of als OneManBand te bespreken. Wij doen u graag een passend voorstel afgestemd op uw wensen en het karakter van uw feest of evenement.

 

Ook kunt u vrijblijvend informeren of de datum / tijdstip van uw feest of evenement nog beschikbaar is. Wees altijd vroeg met het aanvragen van data in de maanden juni, juli, augustus en december. Traditioneel zijn deze maanden erg druk. Evenals de bekende feestdagen zoals pasen, pinksteren, koningsdag etc. 

 

Schroom niet om even te bellen, mailen of appen met uw vragen, suggesties of wat dan ook. Wij staan vrijblijvend klaar om uw vragen te beantwoorden. Duidelijke en heldere afspraken zijn dé basis waarop u kunt vertrouwen. Want daar begint alles mee!

Informatie

HUGO live! Muziek & Entertainment Producties
Hugo van Ringelenstijn

Rotterdam - Nederland


Email:  stuur direct een e-mail
Tel.:     +31 (0)6 - 28 47 16 13

             +31 (0)10 - 786 49 20

boekingen, boekingskantoor, management, zanger, keyboardspeler, entertainer, hugo

Wij zijn ook te vinden op:

www.entertainment-info.nl

 

Contactformulier

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Vragen Over Een Optreden Of Een Boeking?

Het boeken van een artiest, muzikant of live muziek is voor u geen dagelijkse bezigheid. U kunt op de meest voorkomende vragen hier de antwoorden vinden: vragen over het boeken van een artiest of bij vragen over een optreden

Het is zeker aan te bevelen om de informatie ook door te lezen voordat u een boeking of optie plaatst. Wanneer u nog vragen heeft, dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen, of gebruik maken van het bovenstaande contactformulier.

We're Social!

Volg Hugo op Social Media! Een LIKE wordt natuurlijk zeer gewaardeerd!