Huwelijksfeest

Uw huwelijksfeest

Sfeervolle en veelzijdige live muziek voor uw huwelijksfeest...

 

Muziek Met Stijl En Kwaliteit
Live muziek in het teken van uw feest. Diner, brunch, receptie of een knalfeest? Hugo past zich volledig aan...

 

Muzikaal visitekaartje
Hugo is hét muzikale visitekaartje tijdens uw party, receptie of evenement. Met zijn muziek zal hij uw party extra allure geven...

 

 

 

 

zanger, entertainer, huwelijksfeest, bruiloft, zanger met keyboard, artiest

Goede En Betaalbare Live Muziek Voor Uw Huwelijksfeest

Uw huwelijksfeest... Dat mag gevierd worden! Kiest u voor een gezellig diner, receptie of een feestavond? Hoe u dit jubileum ook wilt vieren, gezellige live muziek is onmisbaar. Uw huwelijksfeest vieren met familie en vrienden is een bijzondere gebeurtenis. Of u nu 12½, 25, 35, 40, 50 of zelfs 60 jaar getrouwd bent, het vieren van deze mijlpalen zorgt voor gezelligheid en verbinding in relaties. Natuurlijk mag gezellige live muziek niet ontbreken bij een huwelijksfeest. Hugo verzorgt passende, betaalbare live muziek. Of het nu gaat om achtergrondmuziek tijdens een diner of receptie of een spetterende feestavond... Het is uw jubileum, Hugo past zich volledig aan op uw wensen, het karakter van uw feest en zijn publiek. Met een schat aan ervaring en passie voor het vak is de muzikale verzorging van uw huwelijksfeest in goede en deskundige handen.

Hugo Als One-Man-Band Of Als Zanger Op Uw Huwelijksfeest?

Als One-Man-Band kan Hugo een avondvullend programma brengen waarbij hij zichzelf begeleid op de modernste synthesizers / keyboards. HUGO'S One-Man-Band; klinkt als een volledige band, is enorm veelzijdig, heeft weinig ruimte nodig en is betaalbaar! Bovendien beschikt hij over een enorm uitgebreid repertoire. Muziek van de 50's & 60's tot heden, van Frank Sinatra tot Hazes en alles wat er tussen zit. Met HUGO'S One-Man-Band kunt u werkelijk alle kanten op. Niet voor niets is hij één van de meest gevraagde Allround Entertainers met zang en keyboards!

Maar u kunt Hugo ook boeken als zanger, vanaf 1x 30 minuten tot avondvullend. Eventueel afgewisseld met een DJ. Vaak vindt men een DJ te statisch, dan is juist een optreden van Hugo een heerlijke afwisseling. Muziek ondersteund elke emotie en zeg eens eerlijk... Live muziek is toch de allerleukste muzikale omlijsting die er bestaat voor uw huwelijksfeest?

Boek Vandaag Nog De Lekkerste Muziek Voor Uw Huwelijksfeest

Kortom, voor een sfeervolle muzikale invulling van uw huwelijksfeest boekt u Hugo. Hij heeft oog voor sfeer en zijn publiek en oor voor volume en geluidskwaliteit. De muziek zal een gesprek tussen u en uw gasten beslist niet in de weg staan. Of u kiest voor een sfeervol diner of diner-dansant, brunch, receptie of een knalfeest... Hugo is dé artiest om dit op juiste wijze muzikaal in te vullen. Live muziek brengt ambiance en zal uw party extra allure geven.

Maak uw wensen kenbaar, wij vragen slechts een moment van uw kostbare tijd om uw wensen te bespreken. U kunt ons, uiteraard geheel vrijblijvend, 7 dagen per week overdag en 's avonds bereiken op: 010-786 49 20 of 06-28 47 16 13

Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van het contactformulier op de contactpagina of ons direct een e-mail sturen.