Keylicious Dueling Keyboard Entertainment

arthuro, hugo, piano show, keyboard, zang, keylicious

Keylicious Party Duo Voor Ieder Feest!

Neem 2 van Nederlands beste allround entertainers, zet ze op een podium met de beste en modernste keyboards, showverlichting en een zaal vol enthousiast publiek die bovendien zelf het grootste deel van het gespeelde repertoire kunnen bepalen... Dan heb je  het ongekende en veelzijdige show- en feestconcept van KEYlicious! Dat is livemuziek met dubbel entertainment 'power' voor uw party! Op gepaste muzikale wijze weet KEYlicious u en uw gasten te trakteren op een muzikale belevenis. Wij zeggen altijd: het leven is een feest, maar door alleen de slingers op te hangen ben je er nog niet. Wij maken het feest pas écht compleet Het ene moment ingetogen en het andere moment weer over de top! 

KEYlicious De Beste LiveMuziek Voor Uw Feest!

KEYlicious staat garant voor een perfect verzorgde muzikale invulling van uw feest of evenement. Of het nu gaat om livemuziek voor een bruiloft, bedrijfsfeest, privé-party of een optreden tijdens een bijzonder evenement. Deze door de wol geverfde muzikanten en entertainers brengen met een swingende Dueling-Keyboard-Show met een enorme entertainment waarde. Deze show is een zeer betaalbaar alternatief voor de veel duurdere pianoshows. Bij elkaar opgeteld heeft KEYlicious meer dan 70 jaar podium ervaring. Het kan dus niet anders dan dat uw feest op het gebied van het muzikale entertainment volledig zal slagen. Deze jaren lange ervaring in combinatie met een professionele aanpak, een aanstekelijk enthousiasme en passie voor live-muziek zorgen voor een onvergetelijke muzikale invulling van uw feest of evenement. Het plezier straat van hun performance af. Mede hierdoor weet KEYlicious de juiste snaar te raken bij het publiek.  

Arthuro - Keyboards en Zang @ KEYlicious

arthuro, keylicious, zang, keyboards

Arthuro (keyboards en zang) staat al sinds 1977 op de bühne. Hij begon zijn carrière in de band "Friction" en "Twilight". Hierna was hij een van de medeoprichters van de super band "Desire". In 2001 is hij solo gegaan als allround entertainer en heeft hij optredens verzorgd voor de meest uiteenlopende feesten en evenementen. Als muziekliefhebber heeft hij passie voor zijn vak en mede hierdoor heeft hij zich verdiept in vele muziekstijlen. Bij KEYlicious is deze door de wol geverfde muzikant dan ook helemaal op zijn plek en kan zich volledig uitleven! Lekkere vette disco of een foxtrotje? Of liever een lekker stevig rocknummer? Het kan allemaal! Naast zijn solo-programma is Arthuro dus ook te boeken met het dubbele entertainment-power van dit unieke allround showconcept.

Hugo - Keyboards en Zang @ KEYlicious

hugo, keylicious, zang, keyboards

Hugo (keyboards en zang) maakte zijn debuut op het podium in 1986. Hij verzorgde muzikaal entertainment voor honderden feesten en evenementen. Hij is niet alleen een zeer allround zanger met een warm stemgeluid, maar ook een toetsen-virtuoos die werkelijk de meest coole klanken haalt uit zijn 'custom programmed' ultra-moderne keyboards. Hij is in het bezit van de nieuwste sounds uit de beste studio's, waardoor alle arrangementen vaak niet van het origineel te onderscheiden zijn. Zijn passie voor muziek en entertainment dragen bij tot enthousiaste bühne performance. Bij KEYlicious heeft deze muzikale 1000-poot zijn draai helemaal gevonden. Staat hij op de bühne dan gaat hij er helemaal voor! Naast zijn solo-programma is Hugo dus ook te boeken met het dubbele entertainment-power van dit unieke allround showconcept.

KEYlicious - De Sensatie Op Uw Evenement

KEYlicious bestaat uit 2 top-entertainers die muzikaal hun mannetje staan. Dat zit goed in elkaar. Maar met alleen goede muzikanten en entertainers is het nog niet compleet... een feest vraagt vaak om aankleding, om toeters en bellen. Ook daarin zal KEYlicious u niet teleurstellen. KEYlicious beschikt over een moderne lichtinstallatie, met licht-effecten en een prachtige LED backdrop (een decor met 176 LED's) voor een fantastisch effect. Daarnaast werken wij met de nieuwste, zeer compact speaker systemen die werken volgens het zgn. line-array principe. Kort gezegd; deze techniek wordt ook gebruikt bij mega PA systemen bij grote (stadion) concerten. De line-array techniek zorgt ervoor dat het geluid overal optimaal wordt waargenomen, Zowel voor- als achter in de zaal. Zonder dat het publiek bij de speakers 'weg geblazen' wordt. Bij KEYlicious wordt dus ook de techniek tot in de puntjes geregeld.