Hoe Kunt U HUGO Boeken?

OneManBand

Als One-Man-Band verzorgt Hugo live muziek voor iedere denkbare gelegenheid. Van achtergrondmuziek tot een bruisend feest. Met deze veelzijdige entertainer kunt u werkelijk alle kanten op. De perfecte combinatie tussen zangkwaliteit, muzikaliteit en gevoel voor entertainment. Niet voor niets is Hugo één van de meest gevraagde en geboekte solo-artiesten ofwel één-mans-bands van Nederland. 

HUGO's One-Man-Band is de juiste keuze voor uw feestavond, bruiloft, diner, receptie, dansavond etc. Maar ook voor sing-along piano-party's of andere gelegenheden waar muziek met het echte ' live' gevoel gewenst is. 

 

Zanger - Entertainer

Op vele evenementen en party's is Hugo een graag geziene muzikale gast als zanger. Met een repertoire van Sinatra tot Hazes en van De Toppers tot Engelbert Humperdinck weet hij als zanger / entertainer zijn publiek te verrassen. Een muzikale smaakmaker die door zijn publiek hoog gewaardeerd wordt door zijn muzikale veelzijdigheid en enthousiaste performance. Onmisbaar dus voor uw feest! 

Als zanger is Hugo de juiste keuze voor alle denkbare party's. Ook als wedding-singer tijdens een huwelijksceremonie of als stijlvolle zanger tijdens business-events, openingen of promotionele activiteiten.

 

KEYlicious Party Duo

Neem 2 van Nederlands beste allround entertainers, zet ze op een podium met de beste keyboards, showverlichting en een zaal vol enthousiast publiek die bovendien zelf het grootste deel van het gespeelde repertoire kunnen bepalen... Dan heb je  het ongekende en veelzijdige show- en feestconcept van KEYlicious!
KEYlicious is een dueling keyboardshow, wat een zeer goed en betaalbaar alternatief is voor de veel duurdere pianoshows. 

Wij zeggen altijd: het leven is een feest, maar door alleen de slingers op te hangen ben je er nog niet. Wij maken het feest pas écht compleet. Soms ingetogen en dan weer over de top...

 


Muziek Op Niveau!

Zowel als zanger en als One-Man-Band is Hugo de juiste muzikale keuze voor live muziek tijdens uw bruiloft, feestavond, receptie, huwelijksfeest, bedrijfsfeest, trouwfeest of business-evenement. Kortom, Hugo is overal inzetbaar waar gezellige live muziek gewenst is. Hugo is een enthousiaste fulltime zanger & keyboard-entertainer. Als geroutineerde keyboardspeler begeleid hij zichzelf op de modernste instrumenten en weet zo een volledige band of orkest te creëeren. Voor zijn optredens als zanger maakt hij gebruik van zijn eigen geproduceerde en daardoor 'op maat' gemaakte orkestbanden. Het volume is altijd aangepast aan het karakter van uw feest. Wilt u rustige achtergrondmuziek of juist een bruisend feest? Het kan allemaal! Alles gaat altijd in overleg met u, deze ervaren ras-entertainer past zich volledig op uw feest aan. Het muzikale entertainment is in goede handen!

 

Voor informatie of boekingen kunt u, uiteraard geheel vrijblijvend bellen met: 010-786 49 20 of 06-28 47 16 13

 Of maak gebruik van het formulier op de contactpagina