HUGO's One Man Band

HUGO's One-Man-Band

Uw veelzijdige One-Man-Band met slechts één doel: dat is voor u een onvergetelijk optreden verzorgen... 

 

Toetsenist met een dijk van een stem!
Hugo is niet alleen een virtuoos op toetsen, hij beschikt ook nog eens over een zeer goede zangstem...

 

Allround en veelzijdig!
Met ruim 1500 titels in zijn gevarieerde repertoire, is Hugo inzetbaar voor ieder denkbaar feest of evenement...

 

 

 

hugo's one-man-band, one man band, zanger, toetsenist, solo artiest, band, livemuziek

HUGO's One Man Band - Betaalbare Live Muziek Voor Uw Evenement

HUGO's One-Man-Band: livemuziek voor een super gezellig feest! HUGO's One-Man-Band biedt u allround muzikaal entertainment voor uw feest, bruiloft, huwlijksfeest, bedrijfsfeest, verjaardag etc. Hugo is een gedreven musicus en een virtuoos op toetsen. Bovendien is hij geen onverdienstelijk zanger. Met een high-end geluidsinstallatie en zichzelf begeleidend op de modernste keyboards, weet hij een complete band neer te zetten. De sound, impact en belevenis van een volledige band, gespeeld door slechts 1 man! HUGO's One-Man-Band speelt altijd op een aangenaam volume, volledig afgestemd op het karakter van het evenement. Door de geringe ruimte die nodig is kunt u HUGO's One-Man-Band ook inzetten op terrassen, kleine feestzalen, of zelfs in uw huiskamer!

Veelzijdigheid In Repertoire En Mogelijkheden

Het repertoire van HUGO's One-Man-Band is verrassend veelzijdig. Muziek uit de jaren '60, '70, '80, '90 tot aan hedendaagse hits. Maar Hugo vertolkt ook jazz-standards, easy-listening en het betere pop repertoire in alle variëteiten. Of heeft u uw dancing-boots al aan en gaat u weer eens swingen op de 'good old' Soul Music of Dance-Classics? Muziek die zorgt voor een aha-erlebnis bij de feestgangers. Hugo brengt het allemaal! Natuurlijk met het nodige Nederfolk en Nederpop repertoire, want de Nederlandstalige muziek mag zeker niet ontbreken. Feesten en meezingen gegarandeerd! Door zijn veelzijdigheid en flexibiliteit is hij inzetbaar voor vrijwel iedere gelegenheid en zal uw feest op een exclusieve manier beleefd worden. HUGO's One-Man-Band is ook uitermate geschikt voor het verzorgen van smaakvolle achtergrondmuziek tijdens uw diner, gala, receptie of zakelijk evenement. Smoothjazz, easy-listening en mooie pop-ballads puur ter kleuring van uw gelegenheid zoals een lunch, diner, receptie of zakelijk evenement. Stijlvolle muziek, wel op de achtergrond maar zeker niet slaapverwekkend. 

HUGO's One-Man-Band Ook Voor Uw Party De Juiste Keuze!

Met ruim 25 jaar ervaring behoort Hugo tot de absolute top van One-Man-Bands in Nederland. Hij heeft voor de meest uiteenlopende feesten en evenementen muzikaal entertainment mogen verzorgen en is een graag geziene gast bij partycentra, cruiseschepen, casino's, vakantieparken, hotels, resorts, restaurants, partyschepen etc. Met optredens voor radio en televisie en optredens in binnen- en buitenland is hij niet meer weg te denken in het evenementencircuit. HUGO's One-Man-Band speelt en zingt met passie en staat garant voor live muziek met stijl en kwaliteit. Een absolute aanrader voor elke gelegenheid!
Rekening houdend met uw wensen en aangepast aan de ambiance van uw party, zowel in repertoire, volume als in presentatie. 
Ook voor uw evenement weet HUGO's One-Man-Band de juiste 'toon te treffen'!


Laat Van U Horen

hugo's one man band, zang, keyboards, keyboardspeler, pianist,livemuziek

Het boeken van een artiest of livemuziek is voor u waarschijnlijk geen dagelijks werk. Schroom niet om ons te bellen met vragen, suggesties of wat dan ook.

Maak uw wensen kenbaar. Door jarenlange ervaring geven wij u graag een passend advies voor het muzikale entertainment tijdens uw feest of evenement. Daarbij zijn duidelijke en heldere afspraken dé basis waarop u kunt vertrouwen. Het is tenslotte úw feest...! U kunt ons 7 dagen per week, overdag en 's avonds bereiken op 010-786 49 20 of 06-28 47 16 13 of stuur ons direct een e-mail.

Een contactformulier staat op onze contactpagina.

Antwoorden op de meest voorkomende vragen kunt u ook vinden op: vragen over het boeken van een artiest of vragen over een optreden