Zanger & Allround Entertainer

HUGO Zanger & Entertainer

Uw veelzijdige zanger voor ieder denkbaar evenement. Stijlvol voor exclusieve party's of dinnershows,  of gaan we helemaal los voor een 'uit je dak' feest...?

 

Hoog gewaardeerd
Door zijn publiek hoog gewaardeerd om zijn veelzijdigheid, allround repertoire en enthousiaste en professionele performance...

 

Allround en veelzijdig!
Met ruim 1500 titels in zijn gevarieerde repertoire, is Hugo inzetbaar voor ieder denkbaar feest of evenement...

zanger, allround entertainer, rotterdam, hugo

HUGO Allround Zanger & Entertainer

Wanneer u een veelzijdige en allround zanger zoekt, dan zit u bij Hugo helemaal goed. Als zanger heeft hij zijn carrière weten om te bouwen van hobby naar beroepsmatig artiest. Met een ongekend veelzijdig repertoire is Hugo bij uitstek dé zanger en muzikale sfeer- en smaakmaker van uw evenement of feestavond! Een zanger met gevoel voor entertainment en... een zanger die zijn publiek trakteert op een muzikale belevenis. Meezingen, feesten en swingen zijn enkele ingrediënten die u bij een optreden van hem kunt verwachten. U kunt Hugo niet alleen boeken voor een gastoptreden als zanger, maar ook avondvullend afwisselend met bijvoorbeeld een DJ. Zo heeft u niet alleen gevarieerde- maar ook non-stop muziek en absoluut voor 'ieder wat wils'. Dit concept is vooral zeer geschikt voor bruiloften of bedrijfsfeesten. Muziek is een belangrijke factor om een feest of evenement te doen slagen. Wanneer u besluit om Hugo te boeken dan kiest u voor perfecte muzikale invulling en muziek met stijl en kwaliteit.

Zanger Met Pure Passie Voor Muziek

Met passie en vakmanschap verzorgt Hugo regelmatig live optredens voor privé feesten of zakelijke evenementen. Met een programma dat geheel afgestemd is op uw wensen of de ambiance van uw feest. Jazz en Easy-listening voor exclusieve party's of een programma vol met feest- en gezellige dansmuziek voor een knalfeest. Een divers en ongekend gevarieerd repertoire van de lekkerste Dance-classics, Disco, Soul, Rock 'n Roll, Evergreens tot de beste Nederlandstalige Dutch-hitcharts en party-hits. Een optreden van Hugo valt het beste te omschrijven als 'het feest der herkenning' waarbij het repertoire ongetwijfeld mooie herinneringen op zal roepen bij het publiek. Niet alleen het repertoire wordt aangepast aan uw feest, maar ook de presentatie. Trendy in jeans tot classy in een kostuum... Geheel naar gelang uw wensen. Als zanger is Hugo een muzikale smaakmaker van de bovenste plank die door zijn publiek hoog gewaardeerd wordt door zijn muzikale veelzijdigheid en enthousiaste performance. Onmisbaar dus op uw feest of evenement!


Laat Van U Horen

zanger, rotterdam, feestzanger, entertainer, hugo

Het boeken van een artiest of livemuziek is voor u waarschijnlijk geen dagelijks werk. Schroom niet om ons te bellen met vragen, suggesties of wat dan ook.

Maak uw wensen kenbaar. Door jarenlange ervaring geven wij u graag een passend advies voor het muzikale entertainment tijdens uw feest of evenement. Daarbij zijn duidelijke en heldere afspraken dé basis waarop u kunt vertrouwen. Het is tenslotte úw feest...! U kunt ons 7 dagen per week, overdag en 's avonds bereiken op 010-786 49 20 of 06-28 47 16 13 of stuur ons direct een e-mail.

Een contactformulier staat op onze contactpagina.

Antwoorden op de meest voorkomende vragen kunt u ook vinden op: vragen over het boeken van een artiest of vragen over een optreden