Live Muziek En Entertainment Op Partyschepen

partyschepen, live muziek, live music, entertainment, partyschip, rotterdam
zanger, entertainer, live muziek, partyschepen, cruiseschepen, rondvaarten, boottochten

 

Het is altijd extra bijzonder om varend te feesten! Er  is een enorm groot aanbod van partyschepen in ons waterrijke land. Veel van deze partyschepen bieden u thema's zoals Showboat-, Party-, Dinner- en Moonlightcruises, vaak zijn dit openbare vaartochten. Maar heeft u er al eens aangedacht om een partyschip af te huren voor uw feest? Ook wanneer u kiest voor een partyschip om gezellig varend te feesten mag live muziek aan boord natuurlijk niet ontbreken!

 

HUGO'S One-Man-Band is een graag geziene muzikale gast aan boord van partyschepen. Soms kan de ruimte aan boord van een partyschip iets beperkter zijn, dat is uiteraard geen enkel probleem! Met HUGO'S One-Man-Band heeft u een ras-entertainer aan boord die geheel in het teken van uw feest zorgt voor gepaste live muziek, ook aan boord van partyschepen! De magie van varen, smakelijk eten en drinken en gezellige live muziek zullen er toe bijdragen dat uw feest op het water en onvergetelijke happening wordt. Welke vorm van entertainment u ook kiest, Hugo als zanger of als One-Man-Band, de live muziek is in goede handen!

 

U gaat een feest organiseren op een partyschip? En u wilt gepaste live muziek als onmisbare aanvulling op uw varende feest? Hugo is een allround muzikant met een even veelzijdig repertoire. Hij voelt zijn publiek perfect aan en past zijn muziek en volume daar direct op aan. Hugo verzorgd optredens als zanger (met orkestband) of als 'One-Man-Band' waarbij hij gebruik maakt van live begeleiding op de meest geavanceerde keyboards. Zo klinkt hij als een complete band! Ideaal voor partyschepen gezien de beschikbare ruimte en het geluidsvolume.

 

Kortom, Hugo is dé artiest bij uitstek tijdens uw rondvaart of boottocht. Varend feesten begint bij het boeken van gezellige live-muziek!

Maak uw wensen kenbaar, wij vragen slechts een moment van uw kostbare tijd om uw wensen te bespreken. U kunt ons, uiteraard geheel vrijblijvend, 7 dagen per week overdag en 's avonds bereiken op: 010-786 49 20 of 06-28 47 16 13

Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van het contactformulier op de contactpagina of ons direct een e-mail sturen.