Prijzen

Betaalbare kwaliteit

Dat professionele kwaliteit betaalbaar kan zijn, bewijzen de messcherpe prijzen...

 

All-In!

U hoeft zich geen zorgen te maken over bijkomende kosten, onze prijzen zijn all-in...

 

Heldere afspraken

Want dat is de basis...

keyboard, music, workstation, yamaha, tyros

Wat Kost Een Optreden?

Waarschijnlijk is dit een van de belangrijkste pagina's van deze website... Veelal is het ook de pagina die het eerst aangeklikt wordt. Toch is het aan te raden ook even de informatie te lezen op de andere pagina's. Want u kiest één van de belangrijkste factoren tijdens uw feest of evenement toch niet alleen maar op een prijs...?

Helaas is het, door het groot aantal gevarieerde aanvragen en de vele mogelijkheden, niet mogelijk een prijs te vermelden. Iedere party, feest of evenement is uniek en daarom maatwerk. Factoren die een prijs bepalen zijn o.a. : wat is er nodig aan licht, geluid? Is de locatie makkelijk toegankelijk of is er extra mankracht nodig om de totale apparatuur (totaal 350 kg!) te plaatsen? Wat zijn de tijden van een optreden etc.? 

Heeft U Hier Weleens Over Nagedacht?

Wanneer uw feestavond om 20:00 uur begint zijn wij vaak al vanaf 14:00 uur aan het voorbereiden, inpakken, kleding in orde maken etc. (uitgaande van een optreden in de omgeving). Daarbij is het noodzakelijk dat wij minimaal een uur tot anderhalf uur voor de aanvang op de locatie aanwezig zijn om apparatuur te installeren etc. Na afloop van het feest is er nog aardig wat werk te verzetten voordat wij weer ingeladen zijn en huiswaarts keren. Een (avondvullend) optreden van 4 uur betekend in het totaal 8 a 9 uur werk, dus een gewone volledige werkdag. Veel dingen waar men vaak niet over nadenkt...!

Scherpe Prijs, Heldere Afspraken

In ieder geval kunnen wij u zeggen dat, ondanks de hoge kwaliteit en professionaliteit, de prijzen zeer scherp zijn. Bedrijven en instellingen (BTW plichtig) ontvangen een factuur met BTW (6%) berekend over het totaalbedrag. Naast een schriftelijke overeenkomst / bevestiging ontvangt u een zgn. "Opting-Out" overeenkomst voor optreden van een individuele artiest (modelovereenkomst van de Belastingdienst; de vervanger voor de VAR verklaring).

Voor u eenvoudig en bovendien bent u er zeker van dat administratief ook alles tot in de puntjes geregeld is! Wij garanderen u dat onze genoemde prijzen altijd 'all-in' zijn (tenzij anders vermeld). Dus inclusief professionele apparatuur, verlichting (indien gewenst), vervoer, op- en afbouwtijd etc. Geen gepuzzel met prijslijsten of onaangename kosten achteraf. 

Gewoon duidelijke en heldere afspraken, dat is dé basis waarop u kunt vertrouwen. Want daar begint uiteindelijk alles mee.

Maak Uw Wensen Kenbaar En Wij Zorgen Voor Een Offerte Op Maat

Wij vragen slechts een kort moment van uw kostbare tijd om uw wensen te bespreken. Tevens kunnen we dan bespreken of Hugo beter als zanger of als One-Man-Band bij uw evenement past. Indien er aanvullend entertainment gewenst is kunnen wij dat meenemen in dit gesprek en u hierin adviseren. Tevens kunnen wij het contact en de boekingen hiervoor van A tot Z voor u verzorgen. Uiteraard zonder torenhoge bemiddelingskosten! Door het totale entertainment voor uw party of evenement bij één partij onderbrengen heeft u, uw ceremoniemeester of weddingplanner slechts te maken met één contactpersoon... Wel zo handig!

U kunt ons, uiteraard geheel vrijblijvend, 7 dagen per week overdag en 's avonds bereiken op: 010-786 49 20 of 06-28 47 16 13

 Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van het contactformulier op de contactpagina of ons direct een e-mail sturen.