Muziek Voor Senioren

Dé artiest voor senioren

Hugo is gespecialiseerd in het verzorgen van muziekprogramma's voor ouderen en senioren.  

 

Hugo is als zanger voor senioren overal inzetbaar
Woon- en zorgcentra, 55+ serviceflats, gastenhuis, verzorgings- verpleeghuis maar ook voor gastoptredens tijdens dagtochten, vakantiereizen etc. 

 

Ook voor speciale gelegenheden
Naast zijn reguliere optredens en seniorenshows is Hugo ook inzetbaar bij thema's en speciale dagen zoals kerst, sinterklaas, carnaval, valentijnsdag of dag van de vrijwilligers etc. 

 

 

 

 


Hugo Is Dé Artiest Voor Ouderen En Senioren

Speciaal voor senioren, ouderen en 55 plussers beschikt Hugo over verschillende seniorenprogramma's of seniorenshows. Hugo is een artiest die gespecialiseerd is in het verzorgen van muziek voor senioren. Hij heeft een prachtig, speciaal voor deze doelgroep, geselecteerd repertoire en verschillende (thema) programma's met veel interactie en vooral gezelligheid. Muziek voor een diner, muziek- of dansmiddag/avond of een optreden tijdens een dagtocht of vakantiereis behoren tot de vele mogelijkheden. Of wat dacht u van een prachtig muzikaal cadeau voor een verjaardag van een familielid die in een verzorg- of verpleeghuis verblijft? In iedere vorm is een optreden van Hugo origineel, betaalbaar en hartverwarmend! 

Herkenbaar Repertoire Voor Senioren En Ouderen

Met herkenbaar repertoire roept Hugo de mooiste en zelfs emotionele herinneringen op bij zijn publiek. Als geen ander weet Hugo met zijn muziek de mensen te raken en laat hij de goede oude tijd muzikaal herbeleven. Niet voor niets is Hugo één van de meest gevraagde zangers bij 55+ wooncentra, serviceflats, wijk- en buurtcentra en verzorgings- en verpleeghuizen. Hugo zingt niet alleen de 'oude' liedjes van de jaren '30 tot '60, maar ook liedjes van deze tijd. Muziek waar senioren en ouderen van zullen genieten! Denk aan een gezellige polonaise met de bekendste hits van Frans Bauer of heerlijk meezingen met liedjes van André van Duin, Frans Duijts of de onvergetelijke Johnny Hoes.... Natuurlijk mogen ook de onvergetelijke evergreens van Engelbert Humperdinck of Dean Martin niet ontbreken. Of wat dacht u van Fats Domino of The Platters...? Het kan allemaal. Muziek voor ouderen en senioren met Hugo is een feest der herkenning. Sta er dan ook niet gek van te kijken als er een dansje gemaakt wordt op de Rock 'n Roll hits van Elvis Presley! Gezelligheid afgewisseld met mooie luisterliedjes. Hugo zorgt voor een leuk programma binnen het door u aangegeven tijdsbestek. Meestal bedraagt dit 1,5 of 2 uur met een korte pauze. 

U Zoekt Gezellige Muziek Voor Senioren? Dan Hugo Boeken!

Wilt u een gezellige middag of avond organiseren voor ouderen en senioren? Boek dan zanger Hugo voor een onvergetelijke muzikale happening. Bovendien draagt Hugo de zorgsector een warm hart toe en hanteert hij voor budgetgebonden zorginstellingen een aangepaste gage. Zo past een optreden van Hugo altijd binnen uw budget. Bovendien ontvangt u nog eens een aantrekkelijke korting bij meerdere boekingen binnen 1 kalenderjaar! 

 

Maak uw wensen kenbaar, wij vragen slechts een moment van uw kostbare tijd om uw wensen te bespreken. U kunt ons, uiteraard geheel vrijblijvend, 7 dagen per week overdag en 's avonds bereiken op: 010-786 49 20 of 06-28 47 16 13

Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van het contactformulier op de contactpagina of ons direct een e-mail sturen.


muziek, senioren, ouderen, seniorenshow, artiest
artiest, ouderen, 55 plus, muziek, zanger
muziek voor senioren en ouderen

Binnen de zorgsector verzorgt Hugo regelmatig optredens door het hele land. Opdrachtgevers zijn o.a.:

zorgsector, verzorgingshuizen, gezondheidszorg, muziek, artiest, entertainment, muzikant, zanger